total white

Reflectief Schrijven, daar word je rijker van!

Schrijven en geluk

Reflectief schrijven helpt jou lichter en helderder in het leven te staan. Je leert jezelf en je omgeving beter begrijpen, open staan voor nieuwe gedachten, ideeën en dromen en een proces van ontwikkeling in gang zetten. Schrijven: het blijkt ook nog eens helend te zijn. Wetenschappers komen erachter dat schrijven helpt om oude pijn te verwerken. (Meer dan 200 onderzoeken bewijzen dat!)

Door met elkaar te schrijven, ga je inzien hoeveel invloed je hebt op jouw geluk, en ook je werkgeluk. Je ontdekt met je pen waar je doelen liggen, wat je belangrijk vindt, en waar je echt voor wil gaan.

“Aanbeveling voor iedereen die durft...”

"... kwetsbaar te zijn, te delen, af te remmen, gewoon eens wat anders te doen dan anders, naar zichzelf te kijken, te luisteren naar anderen, te leren, dit jezelf cadeau te doen... kortgezegd: echt een verrijking en verwennerij"
Cassandra WR

Reflectief schrijven

Je wordt er wijzer van. Ik heb het zelf ervaren. En waar anderen grijpen naar de snoeppot, de fles of de motor , pak ik de pen. En dat bevalt me best. Ik kan beter met stress omgaan, ik ben blijer, en ik leer erdoor relativeren. En vooral dat laatste was voor mij een hele grote STAP.

Schrijven in een groep is ook nog eens leuk. Je bent lekker creatief bezig. Je hoeft niet goed te zijn in schrijven. Als je wil, dan praat, lach en huil je met elkaar. Heb je daar geen zin in, dan ben je al schrijvend, toeschouwer. Dat kan ook. Met elkaar Reflectief Schrijven en erover discussiëren maakt je dag waardevol.

reflectief schrijven, helend, gezellig, kroeg

Nieuwe opzet

Wijn en Wijsheid

Wat heeft invloed op geluk? Wat vinden filosofen ervan?

In deze nieuwe serie van zeven sessies ga je met elkaar de diepte in. Verschillende Grote Denkers van deze tijd zorgen voor genoeg inspiratie. Hoe denkt Dirk de Wachter over Klein Geluk? Wat heeft Martin Appelo ons te zeggen over lijden? En hoe deed Nelson Mandela dat: Haat omzetten in veerkracht?

Over het leven is al veel nagedacht. Hoe heerlijk is het om samen een beetje te filosoferen, te discussiëren en erover te schrijven.

 

Je bent welkom

In onze kroeg ervaar je de bijeenkomsten als een warme deken. Je voelt je welkom, de ruimte voelt weldadig aan, en je mag smullen van de lekkere hapjes. Met elkaar wordt de sfeer gemaakt. En al schrijvend ontdekken we van alles bij ons zelf.

We discussieren met elkaar: Is geluk maakbaar? En hoe dan?

 

reflectief, werkgeluk, welkom

Nieuwe groepen Reflectief Schrijven

Vaak komen we bij elkaar op de woensdagmorgen, van 9.30 tot 11.15 uur.

Regelmatig hebben we een groep op de woensdagavond, van 19.30 tot 21.15 uur.

Wanneer start de volgende groep? Stuur een berichtje naar 0611287304.

Plaats: Dirksland

Inverstering: € 189, inclusief koffie, thee, of wijn en hapjes van Bakker Jan van Harberden

Gelukkigmetjewerk 2019 © All rights reserved